logo site vierwinden
Verblijf in Pipowagen

Op de zandweg, de Kaaldijk, loop je door het buitengebied van Ruurlo, langs onze tuin. Achter in de tuin staat een Pipowagen, een mini-woonwagen. Deze Pipowagen is ingericht voor één of twee pers(o)nen om in te verblijven, voor een nacht of een korte periode. Je kunt er heerlijk wegdromen, uitrusten, je bezinnen. Maar je kunt ook van daaruit op pad gaan om te wandelen, fietsen of het kasteel te bezoeken.

Retraite
Wil je een retraite doen, even alleen en op jezelf, dan ben je van harte welkom in de pipowagen. Het is klein, omhullend en in de natuur.

Je kunt je ook lekker laten verzorgen, door de maaltijden deels of geheel te laten regelen. Zowel ontbijt, lunch als warme maaltijd zijn mogelijk. Graag kook ik een biologisch, vegetarische maaltijd voor je, jullie, zoveel mogelijk met groente uit onze tuin. Laat je verrassen!

Mini-vakantie
Natuurlijk is het ook een heerlijke plek, om een korte vakantie te houden. De omgeving van Ruurlo biedt vele mogelijkheden. Direct vanuit de plek loop je naar het bos. De wijdere omgeving heeft veel mooie natuur, het ligt aan een twee lange afstandspaden, vele bezienswaardigheden, leuke dorpjes. Ook dan kun je jezelf verwennen met de klaar gemaakte maaltijden.

Wil je de pipowagen huren neem dan contact op. Kosten zijn: € 30,- p.p. per nacht, natuurlijk inclusief ontbijt. Lunch €11,-, warme maaltijd € 17,50. (verblijfkosten gekoppeld aan een workshop bij ons €27,50)


Ik heet je graag welkom op onze plek.