logo site vierwinden
Midwinterwende drumcirkel

De kortste dag en de langste nacht naderen. Dit betekent de terugkeer van het licht. Voor ons alle reden om je van harte uit te nodigen voor een bijzondere drumcirkel, de Midwinterwende drumcirkel. Ook heel fijn om samen met je gezin of partner te vieren. We ontvangen je/jullie rond 17.00 uur graag buiten rond een heerlijk warm vuur. Wie weet staan er al wat sterren te twinkelen aan het firmament. In de heksenketel boven het vuur wacht een heerlijke vegetarische maaltijdsoep op je.

Na de soep beginnen we rond 18.00 uur met de viering van de Midwinterwende. We gaan de donkerte achter ons laten en vieren de terugkeer van het licht.
Voor een ceremonie die we gaan doen vragen we je om een symbolisch voorwerp mee te nemen, voor iets dat geweest is, wat je los wilt laten en dat je deze avond offert aan het vuur. Daarnaast houden we natuurlijk een drumcirkel waarbij de drums een ondersteuning zullen zijn om onze intenties en wensen te bekrachtigen. We sluiten het programma af om ongeveer 20.00 uur.

We vragen je om iets lekkers mee te nemen waar we samen na het programma van kunnen genieten. Wij zullen soep, thee en sap verzorgen. Het vuur zal nog een tijd blijven branden, dus je bent welkom om nog wat langer te blijven.

Als het weer het toelaat zullen we buiten zijn rond het vuur. Wanneer kou, sneeuwval of regen dit niet mogelijk maken, zullen we in overleg met jullie naar binnen gaan.

Voor het organiseren van één en ander is het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom vragen we je je vooraf aan te melden als je deel wilt nemen aan deze speciale drumcirkel. Het is fijn als je daarbij aangeeft wanneer je komt. Om 17.00 uur en dus ook soep mee eet of om 18.00 uur, wanneer we beginnen met de drumcirkel. Vermeld ook duidelijk als je een drum wilt reserveren.
Om je aan te melden kun je ons bellen (0573 – 750 239) of gebruik maken van 'Contact' in de navigatiebalk.

Bijdrage: € 20,--(basisschoolkinderen eigen bijdrage)