logo site vierwinden
Drumcirkel

Een aantal keren per jaar organiseren we een drumcirkel. Wij gebruiken daarvoor sjamanendrums. Het mooie daarbij is dat je voor het gebruik van dergelijke drums geen kennis nodig hebt van muziek en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je bespeelt deze drums intuďtief.

Sjamanendrums werden en worden onder meer gebruikt voor heling en gebed. Met deze drums sla je als het ware het hartritme van Moeder Aarde.

We houden de drumcirkel het liefst buiten rond het houtvuur. Tijdens de koudere maanden is het uiteraard van belang om je dus warm te kleden. Het zal verschillend zijn hoe de drumcirkel vorm krijgt. Raadpleeg de agenda voor de datums waarop we een drumcirkel organiseren. Als je een keer deel wilt nemen, maar zelf geen sjamanendrum hebt, dan kun je een drum van ons lenen. Neem dan vooraf contact met ons op om een drum te reserveren.

Een drumcirkel voor een bijzondere gelegenheid
Ook als je voor een speciale gelegenheid een drumcirkel wilt organiseren, kun je een beroep op ons doen om deze cirkel te begeleiden. Wij kunnen daarbij voor een goot aantal drums zorgen. Wij denken graag met je mee over de inhoud en opzet van een dergelijke drumcirkel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Drumcirkel als teambuilding
Voor teambuilding is een drumcirkel een mooi middel om elkaar beter te leren kennen of elkaar in verschillende ‘rollen’ te ervaren. Wij denken graag met je mee over de invulling van een programma. Neem hiervoor contact met ons op.