logo site vierwinden
Aanvraag

We werken vooral op aanvraag. Wens je met een eigen groep een workshop of ceremonie te plannen, dan is er in overleg veel mogelijk.

Te denken valt aan:
Een zweethut ceremonie
een ceremonie bij een geboorte van een kind, het markeren van een bepaalde fase of leeftijd of rondom het aangaan van een verbintenis. Samen met partner en een zelfgekozen groep mensen of juist apart van elkaar voor het huwelijk.

Een medicijnwiel ceremonie
om bv. een periode in je leven te markeren. Om vervolgens te kijken welke nieuwe bewegingen er gemaakt willen worden in samenzijn met elkaar.

Een drum workshop
als teambuilding met thema's als volgen, leiden, afstemmen, in beweging komen, samenwerken. Hierbij zijn de trommels een heel mooi hulpmiddel om inzicht en helderheid te krijgen.

Een overgangsritueel
om belangrijke gebeurtenissen in het leven te markeren, bv.bij overlijden, geboorte, menstruatie, puberteit, menopauze.

Een creatieve dag
met familie, vriend(inn)en, een eigen groep kinderen, mensen met een beperking, of gezinnen. We kunnen een dag of dagdeel met bv. natuur, een verhaal of het maken van een krachtvoorwerp bezig zijn. Ik maak dan in overleg een programma op maat. Eventueel afsluitend met broodje bakken op het vuur.

Heb je een idee of vraag hierover, informeer dan naar de mogelijkheden. We kunnen dan in een nader contact met elkaar afstemmen.